اصفهان امروز| این پایانه در زمینی به مساحت بیش از ۲ هزار مترمربع و با اعتبار بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان توسط اتحادیه تولید و صادرکنندگان میوه استان اصفهان در فرودگاه بینالمللی شهید بهشتی ساخته شده است ظرفیت صادرات کالا و بار از این پایانه به گفته مسئولان امر در طول هفته ۷۰ تن تخمین زده شده است. با توجه به اینکه اصفهان اکنون از ظرفیت خوبی در زمینه تولید و صادرات محصولات گلخانهای و فرش دارد وجود این پایانه کمک بسیاری در تولیدات، صادرات و رونق اقتصادی استان دارد. قرارداد ساخت و تجهیز پایانه بار هوایی این فرودگاه ۲۸ تیر سال ۹۵ بین اتاق بازرگانی اصفهان و پیمانکار منعقد شد. وزیران راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت روز شنبه بهمنظور شرکت در جلسات کشوری و استانی و بازدید و گشایش چندین طرح مربوط وارد فرودگاه بینالمللی شهید بهشتی اصفهان شدند. محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی و رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در بدو ورود مورد استقبال عباس رضایی استاندار و جمعی از مدیران کل استان قرار گرفتند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در جریان بازدید از پروژههای توسعه فرودگاه بینالمللی اصفهان اظهار داشت: امروز به موانع تولید میپردازیم تا اصفهان بتواند به عنوان یکی از مهمترین قطبهای صنعت کشور نقش مهمی را در این جبهه ایفا کند. رضا رحمانی در مورد اهداف سفرش به اصفهان، اظهار کرد: با توجه به بحث خودکفایی در تولید ریل جلسهای در ذوبآهن اصفهان خواهیم داشت، چراکه باید از این ظرفیتها استفاده کرد و امید است با همکاری، همراهی و همت یکدیگر، شاهد رونق تولید در صنایع ریلی کشور باشیم. در پروژه کارگو ترمینال فرودگاه بینالمللی شهید بهشتی اصفهان، وزارت راه و شهرسازی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و استانداری اصفهان با همکاری یکدیگر این طرح را به سرانجام رساندند که این پروژه میتواند در صادرات غیرنفتی کشور مؤثر واقع شود. در سال جاری استان اصفهان بیش از ۱۸۰ درصد در صادرات غیرنفتی رشد داشته که این رقم در کشور بسیار حائز اهمیت است و با شرایطی که امروز مهیا شد شاهد پیشرفت دوچندان صادرات غیرنفتی خواهیم بود.
توقف همراهی شرکت اروپایی در طرح توسعه فرودگاه اصفهان همچنین وزیر راه و شهرسازی در این بازدید اظهار کرد: اساس فرودگاه بینالمللی شهید بهشتی اصفهان راهاندازی طرح ترمینال ملی و بینالمللی است که در روند اجرایی قرار دارد. محمد اسلامی ادامه داد: فرودگاه بینالمللی شهید بهشتی اصفهان از روز نخست بهصورت موقت راهاندازی شد و سالن ترمینال این فرودگاه، انبار گمرک بوده که در طول زمان این فرودگاه گسترش پیدا کرد، اما هنوز کیفیت مطلوب را ندارد. وزیر راه و شهرسازی با اشاره به طرح توسعه ترمینال خارجی این فرودگاه، تصریح کرد: در طرح توسعه هفت هزار متری مسئولان این بخش متعهد شدند تا قبل از پایان سال، این طرح به بهرهبرداری برسد. او، اصفهان را یکی از مهمترین کانونهای اقتصادی و گردشگری کشور دانست و گفت: این شهر سهم قابلتوجهی در اقتصاد ملی دارد و این انتظار میرود که فرودگاهی در شأن خود داشته باشد و توسعههایی که انجام شده در جهت بهبود وضعیت موجود است. اسلامی با بیان اینکه همراهی شرکت اروپایی در طراحی جدید متوقف شده است، تأکید کرد: امید است طراحی جدید با شرکتی که دارای استانداردهای لازم است، انجام شود تا فرودگاهی در شأن ملت ایران و مردم اصفهان، ایجاد شود. او با اشاره به هدف سفر خود به اصفهان نیز، گفت: سه موضوع را در دستور کار قرار دادهایم، ابتدا پیگیریهای لازم برای پیشرفت پروژهها، سپس بازدید از پروژه آزادراه و قطار سریعالسیر غرب اصفهان به همراه استاندار اصفهان، همچنین گشایش راههای ساخته شده و قابل بهرهبرداری و در آخر با همراهی وزیر صنعت، معدن و تجارت بحث خودکفایی، پروژه تولید ریل ذوبآهن اصفهان را گشایش خواهیم کرد. وزیر راه و شهرسازی همچنین پارکینگ هواپیماها را یکی دیگر از اقدامات انجام شده فرودگاه شهید بهشتی اصفهان دانست و تأکید کرد: بحث است که هواپیماهای فرودگاه مهرآباد و امام خمینی (ره) به فرودگاه اصفهان منتقل خواهند شد و با دو برابر شدن ظرفیت پارکینگ هواپیماها در اصفهان دیگر مشکل جای پارک نخواهد بود و پیشبینی میشود این طرح تا پایان سال اجرا خواهد شد.